Pension de Zeeschelp ligt vlak achter de duinovergang van het mooie strand in Domburg en op loopafstand van het centrum

Het is gelegen in een rustige straat waar u heerlijk kunt genieten van uw verblijf. De natuur heeft hier veel te bieden, u kunt hier uiteraard heerlijke strandwandelingen maken, maar ook door het bos wandelen of fietsen. Er zijn ook veel leuke restaurantjes en winkeltjes in Domburg en omgeving, voor ieder wat wils. Bekende plaatsen als Middelburg en Vlissingen zijn leuk om te bezoeken evenals de bekende Stormvloedkering.

Ons pension heeft comfortabele kamers en een vakantiehuisje in verschillende prijsklassen. Het zijn tweepersoonskamers met waarvan een aantal met de mogelijkheid voor één persoon, een derde of vierde persoon. Er is een gezellige algemene ruimte waar men dagelijks kan genieten van het ontbijtbuffet en gedurende dag koffie of thee kan gebruiken. Daarnaast is er een grote tuin om te ontbijten of te ontspannen.

Er is ook de mogelijkheid om met een grote(re) groep van bijvoorbeeld 8/12 personen, te reserveren voor bijvoorbeeld teambuilding met uw bedrijf of gezellig met de familie een paar dagen weg.