Pension de Zeeschelp: Uw vakantie adres in Domburg

Reserveer direct

U kunt direct een kamer reserveren via onze website! Of bekijk de prijzen en mogelijkheden van ons pension

Pension de Zeeschelp ligt vlak achter de duinovergang van het mooie strand in Domburg en op loopafstand van het centrum

Het is gelegen in een rustige straat waar u heerlijk kunt genieten van uw verblijf. De natuur heeft hier veel te bieden, u kunt hier uiteraard heerlijke strandwandelingen maken, maar ook door het bos wandelen of fietsen. Er zijn ook veel leuke restaurantjes en winkeltjes in Domburg en omgeving, voor ieder wat wils. Bekende plaatsen als Middelburg en Vlissingen zijn leuk om te bezoeken evenals de bekende Stormvloedkering.

Ons pension heeft comfortabele kamers en een vakantiehuisje in verschillende prijsklassen. Het zijn tweepersoonskamers met waarvan een aantal met de mogelijkheid voor één persoon, een derde of vierde persoon. Er is een gezellige algemene ruimte waar men dagelijks kan genieten van het ontbijtbuffet en gedurende dag koffie of thee kan gebruiken. Daarnaast is er een grote tuin om te ontbijten of te ontspannen.

Er is ook de mogelijkheid om met een grote(re) groep van bijvoorbeeld 8/12 personen, te reserveren voor bijvoorbeeld teambuilding met uw bedrijf of gezellig met de familie een paar dagen weg.

Gratis Wifi
Comfortabel slapen
Loopafstand strand en bos

Ons pension heeft comfortabele kamers en een vakantiehuisje

Ons pension heeft comfortabele kamers en een vakantiehuisje in verschillende prijsklassen.
Het zijn twee persoonskamers met waarvan een aantal met de mogelijkheid voor één persoon, een derde of vierde persoon.Er is een gezellige algemene ruimte waar men dagelijks kan genieten van het ontbijtbuffet en gedurende dag koffie of thee kangebruiken. Daarnaast is er een grote tuin om te ontbijten of te ontspannen.Er is ook de mogelijkheid om met een grote(re) groep van bijvoorbeeld 8/12 personen, te reserveren voor
bijvoorbeeld teambuilding met uw bedrijf of gezellig met de familie een paar dagen weg.

Bekijk alle kamers
Een van onze kamers
Vakantiehuisje

U kunt hier uiteraard heerlijke strand wandelingen maken en genieten van de zon!

Domburg heeft mooie stranden en het badseizoen is van 1 mei tot en met 15 september.
De stranden van Domburg zijn al vele malen onderscheiden met awards.

De witte stranden van Domburg bieden veel variatie op het gebied van wandelen, gezellig een drankje doen op een strandpaviljoen en diverse watersportuitoefeningen.

In het dorp dat vlak achter de duinenen ligt zijn diverse winkels en leuke horeca gelegenheden, waar u kunt genieten van een lekker drankje na een stevige wandeling.

Meer over het strand in Domburg

De natuur heeft hier veel te bieden u kunt hier door de duinen of het bos wandelen of fietsen

Domburg heeft vele fietspaden en kustwegen.
Deze bieden een gevarieerd uitzicht  De uitgestrekte fietspaden zijn veilig zodat u met het hele gezin tot rust kunt komen
in deze mooie omgeving.

 

Meer over de natuur in Domburg